Medence rendszeres és folyamatos karbantartása, üzemeltetése

A medencék hosszú távú üzembiztonságát az állandó rendszeres felülvizsgálat és karbantartás adja. A medencék karbantartása kihatással van, mint a burkolat tartós szépségének megőrzésére, mint a víz állandó tisztaságára, és a gépészeti berendezések tartós üzembiztos működésére.

Ez a feladat nagy szakértelmet igényel, mind a vízkémiai, mind a medence szerkezeti, gépészeti és villamossági ismeretek területén. Az odaadó karbantartási munkával a medencék hatékony üzemeltetése is megoldható, ezért hosszú távon a legelőnyösebb megoldás.

Társaságunk magán és közüzemi medencék, uszodák és wellness létesítmények vegyszer illetve alkatrész komplex ellátása mellett vállalja azok gépészeti beüzemelését, szervizelését, ellenőrzését, havi vagy heti karbantartását, rendszeres vagy időszakos, szezonális üzemeltetését.

A képeken egy rendszeresen általunk karbantartott tiszta vizű medence látható:

medence tisztitas robottal sized
medence tisztitas fekvo
medence tisztitas allo

A karbantartási feladatok során munkatársaink gondoskodnak:

  • a megfelelő medence víz, uszoda víz tisztaságról
  • vegyszer beszerzésről és helyszínre történő kiszállításról
  • vízelemzés, vízkémiai beállítás (kérésre akkreditált laborral vízminőség ellenőrzést is végzünk)
  • a medence környezetének tisztán tartásáról
  • medence perem és járda tisztítás, vízkőmentesítés
  • gépészeti berendezések karbantartása
  • szűrőregenerálás, szűrőbetét csere
  • azonnali hibaelhárításról – csepegés folyás megszüntetése
  • hibás alkatrészek szervizelése, cseréje

Ha egy adott probléma miatt keresne fel minket, szakembereink a kiszállás alkalmával a hibát feltárják, amennyiben lehetséges helyszínen javítják, illetve szaktanácsot adnak, melynek betartásával hosszú távon üzembiztosan üzemeltetheti berendezéseit. Nagyobb hiba esetén árajánlatot készítünk és javaslatot adunk az optimális javításra vagy esetleg a hibás alkatrész cseréjére.

Régi, már forgalomban nem lévő gépészeti elemek kiváltását is ránk bízhatja. Meglévő gépészet felújítása, automatizálása vegyszer adagoló berendezéssel való ellátása is a profilunkba tartozik. 

Karbantartási munkálatok nem csak a helyszínen történnek. Amennyiben főberendezései közül van meghibásodás, pl. szivattyú, azokat szakszervizben javíttatjuk.

Karbantartási termékeinket itt találja: https://uszodaesmedence.hu/termekkategoria/medence-karbantartas/

Medence vegyszereinket itt találja: https://uszodaesmedence.hu/termekkategoria/medence-vegyszerek/

 

Írjon nekünk üzenetet most és kérje egyedi árajánlatunkat itt!

vagy

 email címünkön: blabo.vegyszer@gmail.com

Medence rendszeres és folyamatos karbantartás, üzemeltetés, szakszerű vegyszer ellátás – profi árakon és profi, több évtizedes szakmai tudással rendelkező szakemberekkel!