Személyes átvétel

Fizikai üzletünk bezárt 2024.06.07.-én.

A webáruházban megrendelt termékek személyes átvételére előre egyeztetve a 1222 Budapest, Puttonyos u 4. cím alatt van lehetőség, 2024.06.16-tól.

Szállítás

Bizonyos termékeket futárszolgálat nem szállíthat, csak a saját sofőrünk tudjuk vállalni a rendelés kiszállítását. Ennek díja bruttó 4.800 Ft/alkalom Budapesten.


Budapesten kívül: bruttó 5.500 Ft,- ÉS bruttó 200 Ft/km –
oda és vissza számolandó.

A szállítási költség 40.000 Ft-os értékhatárt meghaladó megrendelés esetén a szállítás Budapesten, Szigetszentmiklóson, Halásztelken, Érden, Diósdon, Budaörsön, Törökbálinton, Budakeszin,  és Dunaharasztin INGYENES.

Országosan 1,6 tonnáig szállítunk, ehhez kérje egyedi árajánlatunkat.

GLS futárszolgálatos kiszállítás

  • 3 kg-ig bruttó 2050 Ft
  • 5 kg-ig bruttó 2200 Ft
  • 10 kg-ig bruttó 2450 Ft
  • 20 kg-ig bruttó 3000 Ft
  • 30 kg-ig bruttó 3300 Ft
  • 40 kg-ig bruttó 4300 Ft

MPL futárszolgálatos kiszállítás

  • 10 kg-ig bruttó 1990 Ft + 2200 Ft extra logisztikai költség
  • 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft + 2200 Ft extra logisztikai költség
  • 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft + 2200 Ft extra logisztikai költség

A megrendelést követően a megvásárolni kívánt terméket a futárszolgálat 3-4 munkanap alatt szállítja ki, illetve vehető át személyesen. Amennyiben a termék átvétele ettől eltérő szállítási határidővel lehetséges, azt e-mailben, vagy telefonon jelezzük a Megrendelő felé.

Utánvét esetén a kézbesítő futárnál kell készpénzben vagy bankkártyával fizetni. Az utánvét díja egységesen bruttó 450 Ft. Választhatja az előre utalásos fizetést, illetve a Barion rendszerén fizethet bankkártyával is, ebben az esetben nincs utánvét kezelési díj.

Amennyiben az Ön által választott szállítási súlykategória eltér a termékek bruttó összsúlyától, módosítjuk azt és értesítjük Önt.

Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

A megrendelés lemondása

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Kérjük a csomagok státuszáról telefonon érdeklődjenek. Elállási szándékát ügyfélszolgálatunkon jelezheti a 06 70 621 2116-os telefonszámon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.

A vásárlástól való elállás

Erről a 17/1999. (II.5.) számú és a Kormány 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet rendelkezik. Webáruházunkban történő megrendelés és annak visszaigazolása magyar nyelven történik.

A megrendeléssel és visszaigazolással kapcsolatos szerződéskötés nem minősül írásban kötött szerződésnek, a szerződés nem kerül iktatásra és utólag nem lesz hozzáférhető.

Amennyiben a 17/1999.(II. 5.) és a Kormány 45/2014. (II. 26.) hatálya alá tartozó szerződéses vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg:

A vásárló, az áru átvételét követő 14 naptári napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A fogyasztó elállási jogát termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg az írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított tizennégy (14) naptári nap elteltéig, legfeljebb a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Kérjük, hogy a terméket eredeti, sértetlen állapotban, gyári dobozban és kiegészítőivel, bizonylattal (ezzel történik a tőlünk történő vásárlás tényének igazolása), számlával együtt visszajuttatni szíveskedjenek üzletünkbe.

A fogyasztót terheli a termék visszajuttatásának költsége (szállítási, ill. utazási költségek).

A termék visszaküldését kérjük, hogy postai csomagként, ill. utánvétes csomagként ne küldjék el! Kérjük, hogy a termékeket személyesen, vagy valamely futárszolgálattal juttassák vissza. Cégünk a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Amennyiben a visszaküldött árucikk sérült, vagy a rendeltetésszerű használat mértékénél viseletesebb állapotban van, a BLABO Vegyszer Kft. polgári eljárás útján érvényesíti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A megrendelő elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 5. §-ban foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a megrendelő a jóhiszeműség és tisztesség követelményeinek megfelelően köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Az elállási jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez. Joggal való visszaélésnek minősül a jog gyakorlása, ha az a jog társadalmi rendeltetésével össze nem férő célra irányul, különösen, ha a nemzetgazdaság megkárosítására, személyek zaklatására, jogaik és törvényes érdekeik csorbítására vagy illetéktelen előnyök szerzésére vezetne. (Polgári törvénykönyv 5. §)

 

Elállási nyilatkozatunkat letölthető formátumban: elállási nyilatkozat – Blabo Vegyszer Kft.