Medence téliesítés

Bizonyára elégetetten használta a nyári időszakban a medencéjét. A medence téli időszakra való szakszerű felkészítése, téliesítése, elkerülhetetlen feltétele annak, hogy a következő szezonban is gondtalanul használhassa. Ha megkímélné magát a téliesítés munkálataitól a BLABO Vegyszer Kft. készséggel áll rendelkezésére a téliesítés feladatainak megoldásában illetve állunk rendelkezésükre a téliesítéshez szükséges anyagokkal is: fagytest, vízzsák, takarók, dugók, téliesítő folyadékok,melyeket a lapon lejjebb görgetve talál majd.

Mikor kezdünk téliesíteni? 

Időjárástól függően ütemezzük a medence téliesítés munkálatainkat, de ha már a külső hőmérséklet tartósan 10-15 °C alá süllyed, és a medencét már nem használják /pl. szaunázást követően csobbanómedenceként/ célszerű a téliesítés elvégzése.

Az alábbi linken tájékozódhat a várható időjárásról: Időjárási előrejelzés


A téliesítés alapszolgáltatásunk az alábbiakat foglalja magában:

Alap szolgáltatás:              
vízszint beállítása
gépészeti egységek szakszerű víztelenítése (szűrőtartály, csövek, szivattyú)
szivattyú kiszerelése
fagydugók elhelyezése a befuvókhoz
téliesítő folyadék beadagolása
További szolgáltatások:
fagytestek behelyezése
téli takaró+vízzsák vagy heveder elhelyezése
élményelemek szivattyúi téliesítése (ellenáramoltató, nyakzuhany…)
Medence aljzat tisztítása
Kiszállás: 
Budapest
Országosan

Amennyiben nem rendelkeznek a medence klór tartalom és pH beállításához szükséges vegyszerekkel, valamint téliesítő folyadékkal, kiegészítő termékkel (fagytest, vízzsák, téli takaró – PE és méretre gyártott PVC – , illetve dugók, gizmó) természetesen ezekkel is állunk rendelkezésükre. Termékeinket itt találja: Medence téliesítő anyagok, eszközök, vegyszerek


Kérjük, hogy a munkálatok ütemezése miatt a blabo.vegyszer@gmail.com  vagy a blabo@blabovegyszer.hu e-mail címen előre jelezzék igényüket és kérjék árajánlatunkat!