Medence vegyszerek

Az uszoda illetve a medence vize nap mint nap a legkülönfélébb terheléseknek van kitéve. Hamar bekerülnek a medence vízbe  a környezetből származó szennyezőanyagok, az emberi szervezet kiválasztása révén keletkező vagy a víz által lemosott anyagok (hajszál, izzadság, kozmetikumok).
A külső környezeti tényezők (pollen, savas eső, napsugárzás, légszennyezettség) is hozzájárulnak a vízminőség romlásához. Ha igazán örömmel szeretné belevetni magát a frissítő vízbe, célzott vízkezelésről kell gondoskodnia. Bő választékban talál uszodák és medencék vizeinek klóros és klórmentes fertőtlenítésére, algagátlásra, pH szabályozásra, pelyhesítésre megfelelő vegyszereket különböző kiszerelésben.
Termékeink között megtalálható továbbá a csempe tisztításra, zsírcsík eltávolításra, vízkőoldásra, tavaszi nagytakarításra és téliesítésre használatos vegyszereink is.
Társaságunknál lehetőség van nagy kiszerelésű, ipari mennyiségű vegyszerek rendelésére is. A vegyszereket BLABO Vegyszer Kft. kizárólag a saját gépjárművein szállítja ki a megrendelő által megadott szállítási címre.
Kérje egyedi árajánlatunkat amennyiben medencéjéhez, uszodájához nagyobb mennyiségű vegyszerekre van szüksége.
A termékek vonatkozásában biztonsági adatlapokkal, és az uszodai felhasználáshoz szükséges OTH engedéllyel rendelkezünk.